Velg en side

Mulighetene ny teknologi gir deg

Om det er sånn at du har en bedrift, eller jobber i en industri som har mye med maskiner å gjøre, så har du sikkert lagt merke til at teknologien har forandret seg. Mennesket som sådan er ikke like nødvendig som det var en gang i tiden, men det er fortsatt noen ting vi må gjøre. For eksempel er det visse verktøy som må lages og programmeres av oss, og det å holde tritt på utviklingen er faktisk veldig viktig om du vil at bedriften skal fortsette å vokse. Så er det også sånn at du bør vite hvor du skal lete når du trenger nye maskiner.

Da er det ikke sikkert at du finner mange bedre enn Masentia AS, et dansk selskap som spesialiserer på maskiner med veldig mange forskjellige bruksområder. For å forstå hva vi mener så holder det faktisk bare med å ta en titt på selve siden deres, da vil du se raskt hva vi har i tankene. De har blant annet maskiner for:

  • Fresing
  • Laser
  • Dreiing
  • Sliping

Og annet. Det gjør at nesten uansett hva slags industri du jobber i, som jobber med maskiner, så har de noe du behøver. Og bare det er verdifullt i Norge, hvor det ikke alltid er like lett å finne det man er ute etter.

Prisene er ikke presenterte, men det er fordi Masentia har samarbeide med leverandørene. Så det er når du først sender forespørsel at du får den typen av informasjon. Du kan nok regne med at det er gode priser på det, og du får i tillegg hjelp og veiledning når det gjelder bruk og hva du kan gjøre.

Dette er vel noe som antageligvis vil friste mange, så det er bare å ta en titt, og se hva ny teknologi har kommet med de seneste årene. Det vil nok hjelpe din bedrift, med all sannsynlighet!

Dreie bolle for hånd, dette slipper du med gode maskiner: