Velg en side

Engangskateter for kvinner og jenter

Hvis du er kvinne og har vannlatingsproblemer som krever kateterisering, så er det veldig viktig at du lærer å kateterisere. Med litt øvelse kan de fleste lære å bruke engangskateter. Hos Coloplast finner du derfor detaljerte kateterveiledninger om selvkateterisering med engangskateter for kvinner og jenter.

Engangskateter for kvinner og jenter kommer i mange fasonger og størrelser. Hva som er rett for deg vil være avhengig av hva du kjenner deg komfortabel med, samt hvilken livsstil du har. Mange velger også å bruke forskjellige kateter tilpasset ulike situasjoner. Hos Coloplast finner du SpeediCath® katetrene som dekker ulike behov og situasjoner.

SpeediCath® kateter er utviklet med brukeren i fokus, og er det mest brukte katetermerket i Europa. Les mer om SpeediCath® katetrene for kvinner og jenter nedenfor, slik at du kan finne engangskateteret som passer inn i din hverdag.

SpeediCath® Compact Eve

Triangelform for bedre grep

SpeediCath® Compact Eve er det første kateteret med en triangelform. Kateteret er enkelt å åpne, og den trekantede formen gir deg et bedre grep under innføringen. Formen gjør også at kateteret blir liggende når det legges på et flatt underlag.

Elegant og kompakt design for økt diskresjon

For mange med vannlatingsproblemer er diskresjon viktig. Derfor har Coloplast utviklet et kateter som ikke ser ut som et medisinsk hjelpemiddel. Kateteret kan tas med uten at andre legger merke til at det er et kateter. Kateterets elegante og kompakte design er inspirert av kosmetiske produkter, og produktet er ikke større enn en mascara.

Ett-trinns åpning, enkel håndtering og sikker lukking

Kateteret kan åpnes i begge retninger ved å skru på det. SpeediCath® Compact Eve er helt klar til bruk takket være sin unike overflatebehandling og den vannbaserte løsningen det ligger i. Etter bruk kan kateteret lukkes igjen, og enkelt kastes, eller du kan ta det med deg i en veske uten at det søler.

SpeediCath® Compact Kvinne

SpeediCath® Compact Kvinne er utviklet for diskresjon, da kateteret ikke tar opp mer plass enn en leppestift. SpeediCath® Compact Kvinne er et diskré kateter for selvkateterisering, som er helt klart til bruk når du tar det ut av pakningen.

Fordelene med SpeediCath® Compact Kvinne:

  • Håndtaket gjør kateteret enkelt å bruke og gir en hygienisk kateterisering.
  • Blæretømmingen er minst like effektiv som ved standard kateter.
  • Helt klart til bruk når du åpner det.

SpeediCath® Standard

Det unike med SpeediCath®-katetrene er den glatte og jevne overflaten, som gir deg en skånsom kateterisering. Kateteret ligger i en vannbasert løsning som gjør det klart til bruk med en gang du tar det ut av pakningen. SpeediCath® kateter gir hygienisk kateterisering, er enkle å bruke og reduserer risikoen for langvarig skade på urinveiene, sammenlignet med kateter uten overflatebehandling.

Alle katetre i SpeediCath®-serien:

  • har en glatt, jevn overflate som minimerer risikoen for skade på urinrøret sammenlignet med kateter uten overflatebehandling
  • er overflatebehandlet og helt klare til bruk
  • er intuitive og enkle å bruke.

Diskré engangskatetre som gjør livet litt enklere

Med de riktige produktene for ditt vannlatingsproblem kan du leve livet slik du ønsker. Du bør alltid få opplæring av helsepersonell før du begynner å bruke engangskateter. Ønsker du veiledning om kateterisering, eller du opplever utfordringer med kateterisering, kan sykepleierne hos Coloplast hjelpe deg – alle har selvfølgelig taushetsplikt.

Bestill gratis vareprøver på engangskateter på Coloplast sin nettside

Er du i tvil om hvilket engangskateter du skal velge, kan du bestille gratis prøver hos Coloplast. På den måten kan du enkelt prøve de forskjellige variantene av kateter for å finne akkurat de som gjør hverdagen din enklere. Det er gratis frakt når du bestiller vareprøver fra Coloplast.