Velg en side

GoPro-utstyr

Behovet for nytt GoPro-utstyr blir stadig større, da bruksområdene utvides og actionbrukeren finner stadig nye måter å knipse bilder eller video på med et GoPro-kamera. Dermed blir det opp til produsentene å levere spesialutstyr som lar deg filme i alle tenkelige situasjoner, og det ser ut til at produsentene lytter. For hva med en skreddersydd GoPro-ryggsekk der alle lommene er tilpasset utstyr for kameraet? Eller seler som passer både for hode, skulder og bryst? Det er definitivt mye spennende på markedet nå.

Nytt GoPro-utstyr lanseres jevnlig
De fleste av oss har en GoPro stang og annet «basic» utstyr til kameraet, men de færreste har den nylanserte sekken «GoPro Backpack». Denne er spesialbygget med lommer til alt tenkelig utstyr, både for kameraene i seg selv, samt dedikerte rom for stenger, overganger og annet nyttig. Naturligvis fungerer den som en vanlig sekk også, og er den optimale partneren når du skal ut på tur for å filme. Produsentene jobber også jevnlig med massevis av stativer til bruk for både actionfilming og mer statisk filming, så her er det bare å søke etter ulike GoPro-stenger eller stativer for å finne et som matcher ens behov.

Det dukker også stadig opp nye seler som gjør det enklere å filme uten bruk av hender. Selene kommer i mange varianter, og kan fetes både til hodet, skuldrene, brystet og hjelmen. Det finnes også GoPro-utstyr som lar deg feste kameraet direkte på skistaven, eller på sykkelen. Alternativene er svært mange. Til og med til hunden finnes det skreddersydde seler som lar deg oppleve verden gjennom en firbeints perspektiv. Da er det kanskje greit å ha et ekstra GoPro batteri på lager, i fall bikkja skulle legge på sprang og filme for seg selv en stund.

Ekstra batterier til GoPro

Batteriene på GoPro-kameraer holder ikke for evig, og spesielt hvis man tar mange små klipp med start og stopp så vil man merke at batteriet tappes relativt fort. De fleste vil derfor ha med seg ekstra batterier når de er ute og filmer, og den gode nyheten er at et GoPro batteri ikke koster alt for mye. De fleste batterier har en pris på mellom 200 og 300 kroner, og da snakker vi altså originale alternativer her. Derfor er det ingen grunn til å ty til de billigste løsningene, ettersom batteriene i utgangspunktet er såpass billigere. Et alternativ til et batteri kan være en nødlader, men da kan man riktignok ikke bruke kameraet imens, noe som sjeldent er gunstig.

Populært med selfiestenger

Etter at selfiestangen for alvor inntok markedet, så blir det jevnlig lansert ulike varianter av denne til GoPro. Vi mener at alle som filmer med disse actionkameraene bør ha en GoPro stang, ikke nødvendigvis for å filme seg selv, men for å få et mer stabilt bilde. Med en slik armlengdes forlenger vil du garantert klare å holde kameraet mer i ro, og det finnes også en del slike stenger som kan monteres på bein for optimal støtte. Skaftene kommer dessuten i flere varianter der enkelte kan roteres 360 grader, mens andre er foldbare og kompakte. Her er det bare å søke seg frem for å finne sin favoritt.