Velg en side

Jabra lanserer tredje generasjons ekte trådløse ørepropper

CES, Las Vegas, 8. januar 2018 – Jabra lanserer Elite 65t og Elite Active 65t, selskapets tredje generasjons ekte trådløse ørepropper utviklet for stabil trådløs tilkobling og med opptil 15 timers batteritid (med ladeetui).

Gjennom introduksjonen av Elite 65t og Elite Active 65t har Jabra gjenoppfunnet nye ekte trådløse ørepropper ved å bruke kunnskapen om bruk, komfort og design fra første generasjons trådløse innovasjoner. De nye øreproppene har spesielt fokus på stemmeopplevelsen som leverer førsteklasses lydkvalitet helt trådløst når du ringer og hører på musikk. Produktene kommer i to versjoner: Et for daglig «på farten»-bruk og en «Active»-versjon for trening og sport.

De nye produktene bygger på suksessen Jabra Elite Sport – markedets mestselgende og teknisk mest avanserte sportsørepropper – og er utviklet for å levere en enda bedre stemme- og musikkopplevelse. De har i tillegg nytt design og nye fargevalg.

Øreproppene utvider Jabras «true wireless» produktportefølje til tre produkter og er en del av den nye produktfamilien Elite som lanseres på CES:

  1. Jabra Elite 65t – for deg som ønsker førsteklasses lyd og fjellstø tilkobling i ekte trådløse ørepropper for hverdagsbruk – med batterikapasitet på opptil hele 15 timer.
  2. Jabra Elite Active 65t – samme lyd og tilkoblingsegenskaper som Elite 65t, men med flere funksjoner, økt robusthet og passform for trening, IP56-sertifisering, spesialbelegg for bedre feste og akselerometer.
  3. Jabra Elite Sport – det eksisterende produktet for optimal trening og med funksjoner for treningsanalyse – har nå enda bedre holdbarhet (IP67) og tre års garanti mot skader på grunn av svette.

Jabra Elite 65t

Elite 65t har førsteklasses lyd og forener unike teknologiske egenskaper for å levere klassens beste stemmestyring og musikk. Det er bygget for å sikre stabil trådløs tilkobling og den beste kvaliteten for ringing og stemmestyring. Den innovative løsningen med fire mikrofoner kombinert med et optimalisert akustisk kammer gir avansert lyd og stemmeforbedring i alle miljøer. Man kan også personalisere musikken ved å bruke en equalizer i Jabra Sound+-app-en.

Jabra Elite 65t kombinerer lettvektsdesign for komfortabel bruk med opptil 15 timers batteritid (med ladeetui) og fem timers brukstid i én ladning, noe som gjør øreproppene til en perfekt hverdagsløsning. Jabra Elite 65t er tilgjengelig i fargene titaniumsort, kobbersort og gull beige.

Jabra Elite Active 65t er tiltenkt dem som ønsker de samme egenskapene som i Elite 65t, men bruk i treningssammenheng. Øreproppene er optimalisert for trening og sport gjennom enda sikrere passform på grunn av en spesiell overflate. Elite Active 65t har integrert akselerometer i Jabra-appen og er sertifisert for svette, vann og støv (IP56). Elite Active 65t har fem timers batteritid for samtaler og musikk i én ladning og to års garanti mot svette og støv. Elite Active 65t er tilgjengelig i fargene kobberblå og kobberrød.

– Våre tredje generasjons ørepropper er utviklet for både daglig bruk når du er på farten og i treningssammenheng. Produktene er basert på vår bransjeledende utviklingsevne som stammer fra vår GN Group-arv og er en helt ny portefølje med fremragende lyd basert på tilbakemeldinger fra kunder om tidligere generasjoner ekte trådløse ørepropper. Jabra Elite 65t har en unik mikrofonplassering som sikrer markedets beste stemme- og musikkinteraksjoner, sier René Svendsen-Tune, CEO i Jabra.

Alexa-integrasjon

Produktene støtter alle store stemmestyringstjenester – også Amazon Alexa on-the-go. Jabra er blant de første som støtter denne mobile funksjonen, som gir brukerne tilgang til Alexa direkte fra øreproppene. Alexa kan spørres om å spille musikk, nyheter, sjekke været, styre smarte hjemmeenheter og mye mer. Elite 65t har fire mikrofoner og førsteklasses lyd.

– Med Jabras ørepropper og Alexa kan kundene stille tusentalls spørsmål når de er på farten. Kundene kan finne og spille musikk når de løper, sjekke nyheter, oppdatere kalenderen og mye mer ved å spørre Alexa, sier Pete Thompson, Vice President, Amazon Alexa.

Se video her:

Kun lyd: https://youtu.be/ea6zv6N5x0k

Med tekst: https://youtu.be/uyd8eqDh4hk