Velg en side

Jabra setter ny bransjestandard med nye Elite franchise

CES, Las Vegas, 8. januar 2018 – Jabra starter året med å introdusere Elite franchise, en familie med hodetelefoner og ørepropper med førsteklasses lyd for å gi den beste kombinerte stemme-  og lydopplevelsen.

Jabras undersøkelser blant hodetelefonbrukere viser at 53 prosent bruker dem daglig til ringing, mens tallet er henholdsvis 53 og 35 prosent for musikk og stemmestyring. Elite franchise er utviklet for å møte disse brukernes behov, de som ikke bare ønsker førsteklasses lydkvalitet, men også fremragende stemmefunksjoner når de ringer eller i økende grad bruker stemmeassistenter som Alexa, Siri eller Google Now. Med Elite-familien trenger ikke brukerne lenger velge mellom hodetelefoner med god lydkvalitet for musikk eller et headset utviklet for stemmestyring og ringing.

Jabra viser frem tre nye produkter ved CES 2018; Elite 45e, Elite 65t og Elite Active 65t. Jabra Elite Sport, de mestselgende og teknisk mest avanserte «true wireless» sportsøreproppene, setter standarden for produktfamilien Elite gjennom å integrere ledende lydteknologi – og de nye familiemedlemmene følger etter. Produktene bygger på GN Groups mangeårige erfaring innen lyd, headsets og lydhjelpemidler og har unike mikrofonkonfigurasjoner for å sikre at brukerne alltid blir hørt, uansett om de snakker til Alexa eller med familiemedlemmer innendørs eller utendørs. I tillegg gir Jabra Sound+-app-en mulighet til å personalisere musikken med lyden som passer den enkelte.

I tillegg til klassens beste stemme- og lydopplevelse har Elite-produktene to års garanti mot vann og støv (+ svette for Elite Active 65t). Brukerne har også en rekke valg for passform og bæremåte. Elite-familien kommer med flere varianter for «true wireless»- og nakkebånd med bokstavene «e» for earbuds og «t» for true wireless.

Alexa-integrasjon

Produktene støtter alle store stemmestyringstjenester – og nå også Amazon Alexa on-the-go. Jabra er blant de første som støtter denne mobile funksjonen, noe som gir brukerne tilgang til Alexa direkte fra øreproppene. Alexa kan spørres om å spille musikk, nyheter, sjekke været, styre smarte hjemmeenheter og mye mer. Elite 65t har fire mikrofoner og førsteklasses lyd.

Hele Elite-familien har markedsledende stemme- og musikkegenskaper, men produktene har også noen individuelle funksjoner:

Elite 45e: Utviklet for den beste stemme- og musikkopplevelsen. Elite 45e passer for brukere som ønsker den beste kombinerte opplevelsen av musikk og stemmestyring i et headset med diskret design og ypperlig passform. Det myke nakkebåndet (med minnekabel) har lav vekt og en unik mikrofonløsning som gir klarere stemmekommunikasjon enn noen annet trådløst stereoheadset.

Elite 65t: Utviklet for den beste ekte trådløse stemme- og musikkopplevelsen. Elite 65t er tredje generasjons ekte trådløse ørepropper utviklet for stabil trådløs tilkobling, i tillegg til beste lydkvalitet for ringing og stemmestyring. Elite 65t har ett-trykks aksess til Siri® og Google Now™, ny Amazon Alexa on-the-go-integrasjon, pluss opptil 15 timers batteritid (med ladeetui)

Elite Active 65t: Utviklet for aktive brukere som ønsker en ekte trådløs opplevelse for musikk og stemmestyring under trening. Jabra Elite Active 65t har samme egenskaper som Elite 65t, men er utviklet spesielt for trening. Øreproppene har forbedret feste gjennom et spesielt belegg, integrert akselerometer og svette-, vann- og støvsertifiseringen IP56. Elite Active 65t har fem timers høretid på én lading med ytterligere to ladninger i ladeetuiet.

  Nøkkelegenskaper Elite franchise:

  • Den beste stemmeopplevelsen: Unik, markedsledende mikrofonteknologi sikrer markedets beste ringe- og stemmeopplevelse, samt støtte for alle store virtuelle assistenter, inkludert ny Amazon Alexa on-the-go-integrasjon.
  • Personalisert musikkopplevelse: Brukerne kan tilpasse lyden til sine preferanser med app-en Jabra Sound.
  • Flest valgmuligheter for bæremåte: Ekte trådløst, nakkebånd, mykt nakkebånd og hodebånd
  • Uovertruffen holdbarhet: To års garanti mot vann og støv**, to års garanti for Active- og Sports-varianter mot svette og støv

Se video om produktene her:

Kun lyd: https://youtu.be/ea6zv6N5x0k

Med tekst: https://youtu.be/uyd8eqDh4hk

Mer info på www.jabra.com/elite