Velg en side

Nordavind – Skandinavias nye e-sport storsatsing

Vår nye logo, merkevare og visuelle identitet markerer slutten på en era, og starten av en ny.

Det er i dag en gledelig dag å endelig kunne annonsere Nordavind og merkevaren i sin helhet.

I forbindelse med utviklingen av vår identitet og merkevare har vi samarbeidet med en av Norges beste og mestvinnende innenfor sitt felt, ANTI, og den velkjente norske fotografen, Stian Klo.

Vi har hatt en ambisjon om at den visuelle identiteten skal være lett å koble til hvilken del av verden Nordavind er forankret og hvor majoriteten av spillergrunnlaget vårt kommer fra – det føler vi at vi har lykkes med.

– Det er en meget stor og viktig dag for oss å endelig lansere Nordavind, med en visuell identitet som godt gjenspeiler hva Nordavind representerer i dag, og årene som kommer. I tillegg er det ekstra hyggelig å lansere det hele i godt samarbeid med Nordavinds første samarbeidspartner, Intility. Sammen med Intility skal vi ta i bruk deres teknologi for å løfte merkevaren og sportslige prestasjoner til nye høyder, sier Steffen Willumsen, Kommersiell leder i Nordavind.

– Med splitter nye fasiliteter på Intility Arena og i samarbeid med Vålerenga Fotball Elite ser vi frem til å sette vårt preg på utviklingen av e-sport i Norden. Siden annonseringen av satsningen i desember har spillerlogistikk stått i fokus, og spillergruppen vi har samlet blir spennende å følge både nasjonalt og internasjonalt i årene fremover. I tillegg har vi et par spennende internasjonale signeringer på vei for FIFA som definitivt vil komme godt med i Gfinity Elite Series til våren, sier Stein Wilmann, Daglig leder i Nordavind.

Følgende spillere vil representere Nordavind i 2018

Counter-Strike: Global Offensive

Jasmeet «RoSeY» Gill – Kaptein
Haakon «Radifaction» Tholo
Jon-Erik «ztk» Øygarden
Henrik «Becker» Becker
Snorre «fletch» Granerud

FIFA

TBA

Hearthstone

Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe – Kaptein
Eirik «ntR» Midtstue
Fredrik «FreddyB» Bohé
Jaromir «Jarla» Voskycil
Casper «Hunterace» Notto

Rocket League

Øystein «etreX» Antonsen Larsen – Kaptein
Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien

Street Fighter V

Vegard «Veggey» Bugge – Kaptein
Arman «Phenom» Hanjani
Elias «SaltyKid» Ekberg Gasper
Muhammed «MomiSF» Berk
Jon Ross «Brickterium» O’Leary

GFINITY Elite Series

På den sportslige fronten vil Nordavind være den siste klubben som trer inn i GFINITY Elite Series 2018.
I starten av Mars er de respektive lagene i Street Fighter, Rocket League og FIFA på plass i Gfinity Arena, London, for å konkurrere mot noen av verdens fremste klubber som eksempelvis Fnatic og EnvyUs.

Gfinity Elite Series distribueres globalt på nett og lineær TV gjennom nettverkene til henholdsvis BBC, BT Sports og Sky Sports. Gfinity Elite Series kunne i fjor skilte med totalt 36.000.000 seere ved årsslutt.