Velg en side

Ikke glem beskyttelse – til nye iPhone fra Apple

Oslo, 4. oktober 2017 – Smarttelefonen er blitt et av hverdagens viktigste redskaper og fungerer som alt fra telefon til betalingsmiddel, sosialt bindeledd, spillkonsoll, kamera, e-postboks, fotoalbum og mye mer. Allikevel glemmer mange fortsatt å beskytte smarttelefonen mot livets støt, skrammer og riper.

En ødelagt skjerm er ikke bare kostbar å reparere – den hindrer deg også i å bruke smarttelefonen i den perioden reparasjonen står på. I slike tilfeller skulle du ønske at du hadde beskyttet skjermen på smarttelefonen med ekte sikkerhetsglass fra PANZER®. Det tar bare noen sekunder å montere, og går det i stykker er det enkelt å skifte – både raskere og billigere enn en ny skjerm.

PANZER® fås i dag til alle populære smarttelefoner og er naturligvis også ute med en full kolleksjon av skjermbeskyttere for nye iPhone 8 og iPhone X fra Apple.

Velg mellom seks forskjellige modeller:

PANZER® PREMIUM TEMPERED GLASS er den originale og populære PANZER® skjermbeskytteren laget av 0,33 mm tynt glass, noe som gir en utrolig sterk og nesten usynlig beskyttelse.

PANZER® PREMIUM SILICATE GLASS er en ny og oppgradert skjermbeskytter fra PANZER® laget av krystallklart og ytterst sterkt silikatglass, som er hele 80 % sterkere enn vanlig PANZER® Premium herdet glass.

PANZER® PREMIUM SILICATE GLASS W/APPLICATOR – takket være en smart monteringsløsning i denne pakken kan skjermbeskyttelsen monteres enda enklere og raskere!

PANZER® PREMIUM CURVED GLASS er laget av silikatglass og har ekstra myke kanter som dekker og beskytter hele skjermen på din Apple iPhone uten å etterlate smuss- og støvsamlende mellomrom.

PANZER® PREMIUM FULL-FIT GLASS er den helt nye, innovative og elegante skjermbeskytteren i silikatglass som beskytter skjermen på din Apple iPhone fra kant til kant – avsluttet med en elegant farget ramme som matcher telefonen!

PANZER® PREMIUM PRIVACY GLASS beskytter ikke bare smarttelefonen, men også privatlivet ditt. Takket være det innebygde privacy-filteret ser skjermen svart ut for alle andre enn deg – og hindrer nysgjerrige øyne i toget, på bussen eller i flyet å se hva du gjør.