Velg en side

Digital markedsføring for bedre kundeopplevelser – mens du er i bilen

I takt med at stadig flere kjøretøy får internettilgang er det økt behov for løsninger som skreddersyr digitale opplevelser også i bilen.

Som en del av Adobe Experience Cloud lanserer selskapet en rekke annonseringsfunksjoner spesielt rettet mot forbrukernes digitale opplevelser – mens de sitter i bilen.

– For bilindustrien åpner digitale tjenester for nye inntektskilder og har for lengst sett potensialet i markedsføring rettet mot folk mens de befinner seg i bilen. Folks forventninger til digitalt innhold har aldri vært høyere og det har blitt nødvendig med løsninger som lar virksomheter kunne tilby personlige digitale opplevelser også mens de er på veien, sier Imran Afzal, nordisk markedssjef for Adobe Experience Cloud.

Verdens ti største bilprodusenter bruker allerede Adobe Experience Cloud for å skape bedre kundeopplevelser. I tillegg til å samarbeide med disse er Adobe også engasjert i prosjekter som ‘Automotive Grade Linux‘ for å utvikle nye digitale muligheter i kjøretøyene.

Nye funksjoner i Adobes markedsføringsløsninger rettet mot bilindustrien inkluderer bl.a.:

  • Bedre kundeinnsikt: Utvidede funksjoner som bl.a. registrerer taleinteraksjoner kan, kombinert med andre kundeopplysninger, informere om f.eks. tilbud hos nærliggende veikroer, basert på lokasjon og matpreferanser.
  • Personalisert innhold: Ved hjelp av kundeopplysninger kan annonsører utforme, administrere og levere budskap via både musikk og som innhold på bilens kontrollskjerm. En bilutleier kan f.eks. gi et skreddersydd tilbud om neste utleiemulighet og eventuelle lojalitetsprogram.
  • Målrettet lydreklame: Ettersom digitale radio- og streaming-apper blir mer vanlig i biler, tilbyr Adobes løsninger målrettede kjøp av lydreklame. Basert på kundeopplysninger kan annonsene tilpasses sjåførens og passasjerers favorittartister og foretrukne musikksjangre.