Velg en side

Hvordan finne den beste oddssiden for akkurat deg

Du er kanskje en av dem som alltid har vært interessert i sport, som bruker masse tid på å se på, og har en hjerne full av kunnskap om en eller flere idretter.

Venner og familie spør deg om fakta, hva du tror, og du er fullt klar over at du er kunnskapsrik om emnet. Du er alltid den folk spør når folk lurer på hvem som kommer til å slå igjennom i år, og hvilket lag som kommer til å overraske i årets sesong.

Siden du praktisk talt er ekspert på området, hvorfor ikke bruke din unike kunnskap til å tjene penger? Dette er det perfekte tidspunktet for å tjene penger på sport. Det dukker kontinuerlig opp nye spillsider på nettet, og det er ekstremt enkelt å vinne penger på oddsen dersom du vet hva du holder på med. Alt du trenger å gjøre er å navigere deg fram til markedets beste oddssider og plukke vinnere, så vil du tjene penger.

Det kan være litt skummelt første gangen du skal besøke en oddsside på nettet. Det samme når du skal plassere din første oddskupong. Det er jo tross alt dine hardt oppsparte penger som skal satses på utfallet av en kamp eller et idrettsarrangement, hvor du ikke kan påvirke utfallet i det hele tatt.

Forsiktigheten er ikke bare forståelig, det er en klok tilnærming. Du bør se på oddsspill som alle andre investeringer, uansett om det er fondssparing eller aksjekjøp. Er du en modig og risikoglad type når det gjelder investeringer, eller er du typen som spiller litt mer safe? For oddsspill gjelder omtrent samme opplegget; det finnes spillestiler som passer for enhver personlighetstype.

Kjenn sidene dine

Før du hopper i det, så bruk litt tid. Du er nødt til å kjenne deg selv. Hva slags oddsspiller er du? Hva slags spillobjekter har du lyst til å spille på?

Liker du å spille på hvem som kommer til å vinne kampen, eller liker du litt andre typer spill – som et bestemt resultat, flere spillobjekter i et systemspill på jakt etter den store gevinsten, eller noe annet?

Dersom du liker noe sånt, må du sjekke at oddssiden du vurderer tilbyr akkurat det. Bruk nettet og sider som sammenligner oddssider for å finne ut hva de forskjellige er gode og dårlige på, og finn den som passer for deg.

Sats penger på det du kan

Skribenter skal helst skrive om emner de har greie på, og oddsspillere bør definitivt følge samme regel. Hvis du ikke skjønner reglene i amerikansk fotball, så hvorfor i all verden skal du risikere pengene dine på det?

Ikke sats om du ikke har peiling…

De fleste spillere vil satse pengene sine på idretter de er komfortable med, og skjønner seg på. Det kan være NFL for amerikanske spillere, eller basket, ishockey og baseball for de over dammen, eller engelsk Premier League her i Norge. I alle store sporter vil du finne en rekke spillobjekter hos nesten enhver oddsside, men hvis du liker boksing, tennis eller golf må du nok lete litt før du finner det perfekte stedet å spille. Enkelte oddssider velger ut en idrett litt utenom det vanlige som sin nisje, og spesialiserer seg på det.

Så, hvis du spilte breddefotball litt oppi 20-årene, eller kanskje fortsatt gjør det, og har god kunnskap om hva som skjer i ditt område, så kan det være smart å satse pengene dine på det. Du vet kanskje hvem som er skadet, hvordan det påvirker laget, og har kunnskap som oddssiden ikke har. Det betyr at du har en fordel imot oddssiden, noe du neppe vil ha dersom du satser pengene dine på engelsk Premier League.

Spill med hodet, ikke hjertet

Selv om Leeds er favorittlaget ditt, så betyr det ikke at du bør satse penger på dem når de møter Liverpool eller Manchester City.

Hvis du satser penger med hjertet, så vil du fort havne i en situasjon hvor du ikke har noen penger igjen. Ikke spill på favorittlaget ditt med mindre situasjonen tilsier at du burde det.

Bruk bonuser

Noe av det beste med å registrere seg hos nye oddssider, er det faktum at du ofte vil få en lukrativ registreringsbonus. Det kan være et tilbud om et gratis spill, eller en prosentbasert bonus på ditt første innskudd.

Sjekk på nettet, se hvilke muligheter du har, og velg det beste tilbudet for deg. Og du; det finnes ingen grense for hvor mange oddssider du kan ha konto hos. Prøv ut tre-fire stykker, og utnytt bonustilbudene deres til det fulle!