Velg en side

Kredittlån for en ny gamingpc?

Det å være en gamer er ikke like flaut eller sett ned på som tidligere, takk og lov. Det er faktisk en sosialt akseptert aktivitet, i motsetning til for noen år siden da inntrykket var helt annerledes. Faktisk er det jo noe man til og med kan tjene penger på, noe som man ikke hadde sjanse for å gjøre tidligere heller. Mange gamere spiller jo på konsoll, som Playstation eller Xbox, men det er ingen tvil om at den største kraften kommer fra en skikkelig gamingpc. Men det igjen er ikke akkurat det billigste å kjøpe her i verden, om du vil ha god pc må du fort opp mot 20 000 kroner. Bare grafikkortet koster rundt 8 – 9000 kroner. Og det er klart ikke alle har råd til det.

Og muligens vil ikke foreldrene dine investere i det heller, så da kan det jo være betimelig å sjekke beste kredittlån? Lenken vi har lagt til her fører deg videre til en side som heter Matchbanker. Det er ikke en side som gir deg pengene selv, det er heller en sammenligningsside for långivere. Det innebærer at når du søker om lån via siden deres kan du få tilbud fra diverse långivere på nettet. Så er det opp til deg å velge om du vil akseptere vilkårene deres eller ei. Det er jo til og med sånn at butikker som Komplett har sitt eget lånesystem, så det kan hende at du får lånet derfra, som du deretter kjøper din gamingpc med. Det er igjen opp til deg, og det viktigste er å få det beste kredittlånet mulig for deg selv.

Kredittlån eksempel fra Matchbanker.no – Sambla, Eks. 150 000 kr over 7 år, eff. rente 13.82%, kostnad 79 029 kr, totalt 229 029 kr.

Mye å tenke på med en pc.

Først og fremst er det viktig å vite om du er dyktig på pc eller ei. Da mener vi ikke om du kan spille Dota eller CS:GO, eller om du kan sette opp PC`en så den er sikker. Vi snakker mer om du vet hvordan du setter sammen en pc, hvordan hovedkortet skal settes og alle de andre komponentene. Det er ikke veldig vanskelig, men fortsatt noe som man gjerne vil gjøre riktig. Gjør man det feil kan det skade komponentene individuelt, noe som muligens ikke dekkes av garantien. Det er naturlig nok noe man bør unngå å gjøre så langt det går, så da er det muligens mer praktisk å la butikken selv montere den?

Da tenker vi på om du har bestilt delene individuelt. Om du har valgt personlig minnet, grafikkortet, strømleverandør og alt det andre. Husk også prosessor! Da får du jo pc-en din i deler, og du sitter igjen med et lite prosjekt. Om du vet hva du gjør er det greit, men om ikke kan det jo være bedre å kjøpe pc-en klar? Da unngår du potensielle problemer, og om noe skulle forekomme vet du at du har dekning med garanti og alt det der. Når du betaler så mye for en pc vil du jo gjerne være litt forsiktig. Så er det jo deilig da, å få pc-en hjem klar til å settes i gang, i stedet for å sette seg ned og begynne med montering.

Det er jo også gøy å montere selv, så det kommer litt an på hva man foretrekker. Men med en så dyr pc vil man at alt skal være på plass, det er det vi tror i det minste!

Smell til skikkelig når du først er i gang

Om det er sånn at du har bestemt deg for å ta et lån så regner man jo med at du har dekning til å betale og at du ikke kommer til å bekymre deg altfor mye. Og selv om en pc kan koste mye er det ikke noe som kommer til å knuse økonomien din. 20 000 kroner er ikke lite penger, men heller ikke noe som er helt lammende for personlig økonomi. Kanskje du kan legge til litt selv fra din egen konto, så får du en helt ekstrem pc som holder i mange år? Det er en ide i det minste, for teknologi utvikler seg fort og spillene kommer i fremtidige generasjoner som gjør det vanskelig å holde tritt.

Derfor kan det jo være greit å slå skikkelig til, om du først har tenkt til å kjøpe en gamingpc. Blant annet tenker vi på at du heller fokuserer på kvaliteten i stedet for å se på prisen. For la oss innrømme det, det er en liten forskjell på 20 000 og 25 000 kroner, når det kommer til det økonomiske. Men ytelsen du får med den prisforskjellen er veldig stor, og kanskje noe å vurdere? Det du uansett bør gjøre er å forsøke å finne beste kredittlån for deg, og om vilkårene ikke forandrer seg altfor mye kan jo en pc til de summene vi nevnte ovenfor være innafor? Det er i hvert fall drømmen for mange, og da har du en pc for mange år fremover!