Velg en side

Kryptovaluta i nettbutikk – Cryptowoo

Nå kan du ta i bruk kryptovaluta som betalingsmiddel i din nettbutikk

Dersom du har en nettbutikk eller selger varer på nett så har du en unik sjanse for å få omtale og ikke minst kanskje noen nye kunder.  Kryptovaluta har til tross for en massiv nedgang aldri hatt mer oppmerksomhet og det kan se ut til at det ikke stopper her.  Store selskaper som IBM, UPS og Google satser knallhardt på blockchain. Teknologien utvikles lynraskt og det er spådd at blockchain kommer til å endre verden slik vi kjenner den i dag.

For deg som driver nettbutikk så er det ikke veldig mye du har kunne tatt del i før nå. Nå har nemlig WooCommerce lansert CryptoWoo.com. Du kan nå kreve betalinger i din nettbutikk i Bitcoin, Litecoin og Dogecoin. CryptoWoo konverterer totalprisen til kunde over til f.eks Bitcoin, du vil da få overført beløpet i Bitcoin, til din lommebok.

CryptoWoo konverterer ikke til NOK, hvis du ønsker dette så må du gjøre dette selv. Fordelen med dette er at du ikke betaler noe gebyrer til en betalingsformidler. Gebyrene kommer eventuelt når du velger å veksle din kryptovaluta til NOK.

Hvis du driver en nettbutikk for den gjennomsnittelige «Ola» så vil kanskje ikke det å innføre kryptovaluta som et alternativ være en «gamechanger», men du vil garantert kunne generere oppmerksomhet og kanskje bli foretrukket av noen norske krypto-evangelister som det finnes noen tusen av i Norges land. Og pluginet kan også brukes hvis du har flere butikker i nettverk.

Slik setter du opp CryptoWoo:

1. Kjøper utvidelser her
2. Skriv inn din Block.io API nøkkel for BTC, LTC og DOGE
3. Følg beskrivelsen i innstillinger for å sette opp riktig cronjob
4. Aktiver «WooCommerce Checkout Gateway»

Når du har satt opp dette, så er du i gang. Da anbefaler vi at du melder deg inn i Facebook-gruppen Kryptovaluta Norge, skriv en post på at du nå har åpnet opp for kryptobetaling.