Velg en side

Plugo går nye veier med naturfag

Oslo, Norge– PlayShifu har gjenoppfunnet måten barn leker og lærer på i ung alder og har nå lansert Plugo på det norske markedet. Plugo er et fengslende opplæringsspillsystem med AR-teknologi som består av et spillbrett, fire spillsett som kan byttes ut og en app. Spillopplevelsen er utformet gjennom å fremme fysisk aktivitet som driver det som skjer på skjermen for å gjøre læringsprosessen morsom og engasjerende for barn innen matematikk, vokabular, kritisk tenkning og logisk resonnement.

Systemet er spesielt utviklet for barn i alderen 4 til 10 år. Hvert spillsett har 5 spill og over 300 brett og bygger opp ferdighetene i naturfag og andre emner. Til forskjell fra de fleste utdanningsleker i dette segmentet, tilpasser Plugo utfordringene i appen avhengig av barnas alder, slik at de kan fortsette å lære seg ting mens de blir større.

  • Plugo Count er matematikksettet og engasjerer barna med historiebaserte ordproblemer for å trene på matematikk med ekte tall.
  • Plugo Letters er settet for å danne ord. Dette hjelper barna med lære nye ord og stave med fonetikk for å forbedre engelsk grammatikk med spennende historier.
  • Plugo Link er et teknisk sett som oppfordrer barna til å finne kreative løsninger på naturfagoppgaver ved å bygge og balansere magnetiske blokker på spillbrettet.
  • Plugo Tunes er et musikkspill der man lærer å spille piano på en morsom og fygital måte ved hjelp av en unik fossefallteknikk.

«Skjermtiden for barn i alderen fire til ni år er målt til et snitt på opptil fem timer per dag, og PlayShifu ønsker å hjelpe foreldre med å gjøre om barnas skjermtid til en morsom læringssituasjon», sier medstifter og administrerende direktør Vivek Goyal. «Vi gleder oss til å innføre Plugo i Norden, og fortsette med å binde fysiske og digitale spillopplevelser sammen for å danne grunnlag for læring over hele verden», tilfører medstifter Dinesh Advani.

Hvert Plugo-sett koster kr 599 og pakken med alle settene kr 1199. Settene kan kjøpes fra Legeakademiet, Elkjöp, Power og Extra Leker. Plugo-appen støtter flere språk og blir tilgjengelig i Norge fra august 2021 (Plugo Letters blir bare tilgjengelig på engelsk). Systemet er kompatibelt med mange iOS- og Android-nettbrett og smarttelefoner (ingen kjøp i appen, fungerer også uten internett).

Hvis du vil vite mer om PlayShifu og holde deg oppdatert med nyheter om selskapet og produktlanseringer, kan du gå til PlayShifu.com.

Om PlayShifu:
PlayShifu er et ledende selskap som jobber med tidlige læringsprosesser kombinert med lek og tilbyr et utvalg utdanningsverktøy som binder sammen den fysiske og den digitale verden. Spillopplevelsene er spesielt utviklet for barn fra 4 til 12 år og bygger opp grunnleggende ferdigheter i naturfag og andre fagfelter gjennom morsomme oppgaver. PlayShifu ble stiftet i 2016 av Dinesh Advani og Vivek Goyal etter at de så et behov for meningsfulle fygitale spillopplevelser for barna sine, og er nå et populært merke over hele verden med sine tre produktserier: Orboot, Plugo og Tacto. PlayShifu har kontorer i USA og India, og selskapets produkter er tilgjengelige i mer enn 35 land.