Velg en side

To leker best

Det er ofte enklere å leke når man bare er to. Tre kan bli for mye og fire er helt uaktuelt. Men når man er i siget og skal ha sex, da skal man ikke si at det er umulig. Mann og dame, to kvinner eller to mannfolk, to biseksuelle eller transer, to bearboys eller traktorlesber. Mulighetene er uendelige, slik er det og med sexleketøy. To kan masturbere, onanere og gi hverandre orgasmer de flyr til himmels av.

Ett sexleketøy skiller seg ut

Det er dobbeldildo som gjelder. Det er fint at den kan brukes av begge to samtidig. Hvordan vil man nok finne ut selv, enten man bruker den alene for å pirre eller sammen for å komme. Den er koblet sammen i bunnen, slik at man kan støte fra hver sin side.

Dobbeldildo er også mye brukt blant biseksuelle og homofile. Her kan man bare la tankene fly for å skjønne hvordan det skal gå til. Det er anbefalt å bruke en oljebasert krem, som for eksempel et glidemiddel for analsex. Denne er basert på en olja silikon. Det gjør alt litt mer sensuelt.

Lek med glede

Dobbeldildo er dobbel lykke. Det er en ganske frekk leke som voksne kan masturbere sammen med. Her gjelder det å være først til mølla, for noen vil ha begge i seg på en gang. Denne doble penetrasjonen vil fylle en opp på en helt ny og orgastisk måte. Andre vil kile klitoris og samtidig ha den store avstøpningen dypt inne i seg.

To leker aller best sammen, slik har det alltid vært. For hva skal tredje og fjerdemann eller kvinne finne på foruten og kose seg med hverandre? La dobbeldildoen være sentrum av affæren og la den gå på omgang. Man er mer åpen for spennende konstellasjoner når det handler om sex.