Velg en side

Teknologi i 2019

Teknologien har tatt seg selv med storm de siste årene. Vi har sett mye nytt, både i teknologi for hjemmet, og i industriell teknologi. På begge disse frontene har «Virtual reality», og haptiske systemer vært essensielle for å knytte brukeren av systemene til programvarene. Vi har sett store fremskritt når det kommer til «mixed reality», med for eksempel Microsoft sin Hololens som lar deg tre inn i en annen verden.

Teknologi i utvikling

Om teknologien som har kommet de to-tre siste årene har endret livene våre? Ja, det kan man med sikkerhet si. Vil teknologien som utvikles de neste to-tre årene revolusjonere den hverdagen vi får på den tiden? Ja, det kan man forvente seg. Så spørsmålet går da i: Hvordan har, og hvordan vil teknologien utvikle seg i 2019.

Virtual Reality i front

Nå er vi allerede i utgangen av året, men det finnes fortsatt rom for nye utgivelser, eller rom for å forberede seg til neste år. Oculus og HTC driver stadig med nye utvidelser, og nye utgivelser til sine virtual reality headset, og de har hele tiden gått inn for å oppdatere systemene sine. Så på denne fronten, så kan vi nok forvente en god del nytt. Følg med på nettsiden vår. Du vet aldri når det dukker opp noe nytt som kan ta deg med til en helt ny verden, eller rett og slett revolusjonere hverdagen din.

Ikke bare fysisk aspekt

Teknologiske systemer har ikke bare endret seg når det kommer til det fysiske aspektet. Teknologi kan også påvirke brukeren på måter som går mer på det underbevisste hos mennesket. For eksempel så er det ikke så altfor lett å få en bruker av et system til å være interessert i hva innholdet til produktet er. Dette gjelder spesielt på spill som man finner på nett. Her må design, funksjonalitet og spenningsfaktor henge godt sammen for at man skal få en bra brukeropplevelse.

Forbindelser skaper følelser

Noe som er viktig når det gjelder slike spill på nett, er at man vekker følelsene hos brukeren, og at man ser en forbindelse mellom handlinger man foretar seg på nettstedet, og hvordan man føler seg i etterkant. Spesielt på nettsider hvor man betaler for tjenester, så er dette essensielt. I sjakklubben Randaberg har de rutiner for dette. Du kan sjekke ut den nettsiden for selv å oppleve dette.

Spennende tider i vente

Så for å kort oppsummere, så kan vi se frem til de kommende årene når det kommer til brukerinteraktivitet, og hvordan digitale systemer brukes til å fremme følelsene til brukerne. Det vi har sett til nå, gjør at man burde være veldig spent på framtiden bringer.